fbpx

Магичната привлечност на хрватското приморје во последните неколку години доживува кулминација. Живописните предели на оваа земја за кратко време ја направија Хрватска туристичка мека и ја вброија во најбараните дестинаци на светот. Доколку вашиот одмор во Хрватска решите да го минете во сопствена режија, ние само ќе ви ги понудиме најинтересните хотелски и апартмански капацитети во познатите туристички дестинации. Одберете било кое од фантастичните места за одмор, кои се нижат долж хрватското приморје: Сплит, Тучепи, Макарска, Подгора, Брела, Трогир, Примоштен, Шибеник, Водице ... и Ви преостанува само да уживате!

ОДМОР ВО ХРВАТСКА ЛЕТО 2024

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Пролет 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top