fbpx
ONLINE BOOKING - ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА

ONLINE BOOKING - ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА (0)

На пребарувачот може самостојно да проверите цени и слободни места за хотелско сместување во Грција, Црна Гора и Хрватска

Опција 1 Внесете име на хотел (Porto Carras, Anthemus, Mirragio ...)
Опција 2 Внесете име на област (Halkidiki, Olimpiska Riviera, Krf, Lefkada, Peloponnes, Tasos, Jonsko krajbrezje ...)

Со клик на КАЛЕНДАРОТ одберете датум на почеток услуга (не пишувајте рачно)

Одберете број на ноќевања. Внесете број на лица (доколку има и деца, внесете ја возраста на децата) и самиот пребарувач ќе Ви изгенерира понуда.

 

Достапно / На барање - Може да се направи резервација.

НЕДОСТАПНО - Хотелот не располага со слободни соби за бараниот датум. Обидете се да ставите друг период за престoj

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Пролет 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top