fbpx

Вила Јана 2 Неа Скиони

Молес Каливес е мало село на Халкидики, во близина на Неа Скиони и нуди релаксирачки и незаборавен престој.

Вила Неа Скиони е нова куќа со три спални соби (секоја со сопствен тоалет) како и голема дневна соба со трпезарија и комплетно опремена кујна.

Големиот двор е опремен со скара, настрешница, лежалки и чадор и со пристапот до приватна плажа овозможува незаборавен летен одмор.

Максималниот капацитет е 8 лица. Куќата ја има сета опрема за домаќинство потребна за удобен престој и има вградено клима уред, интернет, кабловска телевизија и поседува две паркинг места. Вилата се наоѓа во мирна и респектабилна област и се наоѓа во прв ред со приватна плажа.

Времетраење:
минимум 8 ноќи престој во јули и август
минимум 6 ноќи престој во јуни и септември
минимум 4 ноќи престој во мај и октомври

Локација: Молес Каливес, Грција
Превоз: Сопствен превоз

Цени за април:
150 € од ноќ за период 01.04-16.04.2024
150 € од ноќ за период 16.04-01.05.2024


Цени за мај:
200 € од ноќ за период 01.05-06.05.2024
150 € од ноќ за период 07.05-09.05.2024
170 € од ноќ за период 10.05-12.05.2024
150 € од ноќ за период 13.05-16.05.2024
170 € од ноќ за период 17.05-19.05.2024
150 € од ноќ за период 20.05-23.05.2024
180 € од ноќ за период 24.05-26.05.2024
150 € од ноќ за период 27.05-30.05.2024
180 € од ноќ за период 31.05.2024


Цени за јуни:

255 € од ноќ за период 01.06-02.06.2024
235 € од ноќ за период 03.06-06.06.2024
255 € од ноќ за период 07.06-09.06.2024
235 € од ноќ за период 10.06-13.06.2024
255 € од ноќ за период 14.06-16.06.2024
235 € од ноќ за период 17.06-20.06.2024
275 € од ноќ за период 21.06-23.06.2024
275 € од ноќ за период 24.06- 30.06.2024


Цени за јули:

285 € од ноќ за период 01.07-15.07.2024
335 € од ноќ за период 16.07-21.07.2024
365 € од ноќ за период 22.07-31.07.2024


Цени за август:

365 € од ноќ за период 01.08-18.08.2024
335 € од ноќ за период 19.08- 25.08.2024
285 € од ноќ за период 26.08- 31.08.2024


Цени за септември:

255 € од ноќ за период 01.09-03.09.2024
255 € од ноќ за период 04.09-05.09.2024
255 € од ноќ за период 06.09-09.09.2024
235 € од ноќ за период 10.09-17.09.2024
205 € од ноќ за период 18.09-30.09.2024


Цени за октомври:

155 € од ноќ за период 01.10-15.10.2024
150 € од ноќ за период 16.10-31.10.2024

Прочитано 66 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Пролет 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top