fbpx
Вилите Малина  се наоѓаат  во близина на ски патеките на Пампорово,  и нудат 30 целосно опремени и комфортни вили во текот на целата година.
Вилите "Малина" создаваат неповторливо чувство за одмор во оаза, дополнета со традиции и типично родопско гостопримство. Секоја една вила вклучува пространа дневна соба со софа и мала трпезарија, опремена кујна, купатило со туш кабина, две спални - една со  кралски кревет и една со две еднокреветни кревети.
Далечина од центарот: 100 m
Далечина од Жичара: 150 m
 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2022 10% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 20.01.2023 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

 
 
>VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO www.malina-pamporovo.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 16.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
VILLAS
VILLA 2 ADULTS 98 136 98 109 87
VILLA 3 ADULTS 121 170 121 132 110
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 145 200 145 156 134
VILLA 5 ADULTS [5ADL] 172 239 172 195 161
VILLA 6 ADULTS [6ADL] 196 280 196 218 185
VILA2 1+1 CHD (5-12,99) 98 136 98 109 87
VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 99 137 99 110 88
VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 110 153 110 121 99
VILA2 2+1 CHD (0-4,99) 99 137 99 110 88
VILA2 2+1 CHD (5-12,99) 110 153 110 121 99
VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 111 154 111 122 100
VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 122 171 122 133 111
VILA3 3+1 CHD (5-12,99) 145 200 145 156 133
VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 146 201 146 157 134
VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 146 201 146 157 134
VILA4 4+1 CHD (0-4,99) 146 201 146 157 135
VILA4 4+1 CHD (5-12,99) 146 201 146 157 135
VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 147 202 147 158 136
VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 147 202 147 158 136
VILA5 5+1 CHD (0-4,99) 173 240 173 196 162
VILA5 5+1 CHD (5-12,99) 173 240 173 196 162
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
VILLAS
VILLA 2 ADULTS 114 160 114 125 102
VILLA 3 ADULTS 143 201 143 155 132
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 178 231 178 189 167
VILLA 5 ADULTS [5ADL] 212 277 212 235 201
VILLA 6 ADULTS [6ADL] 251 320 251 269 229
VILA2 1+1 CHD (5-12,99) 114 160 114 125 102
VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 115 161 115 126 103
VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 132 180 132 143 121
VILA2 2+1 CHD (0-4,99) 115 161 115 126 104
VILA2 2+1 CHD (5-12,99) 132 180 132 143 121
VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 133 181 133 144 122
VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 144 201 144 156 133
VILA3 3+1 CHD (5-12,99) 178 231 178 189 167
VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 179 232 179 190 168
VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 179 232 179 190 168
VILA4 4+1 CHD (0-4,99) 179 232 179 190 168
VILA4 4+1 CHD (5-12,99) 179 232 179 190 168
VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99) 180 233 180 191 169
VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 180 233 180 191 169
VILA5 5+1 CHD (0-4,99) 213 278 213 236 202
VILA5 5+1 CHD (5-12,99) 213 278 213 236 202
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 3 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР (HB) , 80 EUR (BB), деца од 5 до 17.99 год. 48 ЕУР (HB),
46 EUR (BB)
Цената вклучува: паркинг, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 20.01.2023 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023
Прочитано 1412 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2022

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-14.00

Top