fbpx

ХРВАТСКА ЛЕТО 2019

Магичната привлечност на хрватското приморје во последните неколку години доживува кулминација. Живописните предели на оваа земја за кратко време ја направија Хрватска туристичка мека и ја вброија во најбараните дестинаци на светот. Доколку вашиот одмор во Хрватска решите да го минете во сопствена режија, ние само ќе ви ги понудиме најинтересните хотелски капацитети во познатите туристички дестинации. Одберете било кое од фантастичните места за одмор, кои се нижат долж хрватското приморје: Сплит, Тучепи, Макарска, Подгора, Брела, Трогир, Примоштен, Шибеник, Водице ... и Ви преостанува само да уживате!

Прочитано 12301 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top