fbpx

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2022

ROYAL PLAZA 2* BOROVETS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 01.12.2022
25.12.2022
26.12.2022
08.01.2023
09.01.2023
31.01.2023
01.02.2023
28.02.2023
01.03.2023
31.03.2023
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 97 114 97 102 86
ST2AD 1+1 CHD (3-12,99) 97 114 97 102 86
ST2AD 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 98 115 98 103 87
ST2AD 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 109 126 109 115 98
ST2AD 2+1 CHD (0-2,99) 98 115 98 103 87
ST2AD 2+1 CHD (3-12,99) 109 126 109 115 98
ST2AD 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 110 127 110 116 99
ST2AD 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 110 127 110 116 99
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 102 136 102 114 91
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 115 148 115 126 104
APT2 1+1 CHD (3-12,99) 102 136 102 114 91
APT2 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 103 137 103 115 92
APT2 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 115 148 115 126 104
APT2 2+1 CHD (0-2,99) 103 137 103 115 92
APT2 2+1 CHD (3-12,99) 115 148 115 126 104
APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 116 149 116 127 105
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 116 149 116 127 105
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD [4ADL] 138 160 138 149 116
APT4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 138 160 138 149 116
APT4 3+1 CHD (3-12,99) 138 160 138 149 116
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Прочитано 324 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2022

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-14.00

Top