fbpx

Линк од хотелот

https://edelweissborovets.com/

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023
7=6, 13=11 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 31.01.2023 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
Период 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
14.01.2023
15.01.2023
26.01.2023
27.01.2023
04.03.2023
05.03.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM` 89 96 118 96 89 96 89
SINGLE ROOM 55 60 108 60 55 60 55
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 74 80 98 80 74 80 74
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 56 61 109 61 56 61 56
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 75 81 99 81 75 81 75
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 97 104 128 104 97 104 97
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 90 97 119 97 90 97 90
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 112 120 148 120 112 120 112
FAMILY ROOM
FAMILY ROOM 4 AD 187 200 245 200 187 200 187
FAM4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 141 151 185 151 141 151 141
FAM4 3+1 CHD (3-12,99) 164 176 215 176 164 176 164
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 196 209 249 209 196 209 196
APT4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 148 158 188 158 148 158 148
APT4 3+1 CHD (3-12,99) 172 184 219 184 172 184 172
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3-12.99 год.
Цената вклучува трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

Информации и резервации 043 231 221

Прочитано 306 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2022

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-14.00

Top