fbpx

Линк од хотел Lion Hotel 4* , Bansko zima 2024

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2023 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ
ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2024 7=6 И 14=12
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2023
15.12.2023
16.12.2023
26.12.2023
27.12.2023
05.01.2024
06.01.2024
12.01.2024
13.01.2024
19.01.2024
20.01.2024
23.02.2024
24.02.2024
31.03.2024
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 105 118 190 118 105 118 105
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 145 163 261 163 145 163 145
SINGLE ROOM 78 87 175 87 78 87 78
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 92 104 166 104 92 104 92
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 79 88 176 88 79 88 79
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 93 105 167 105 93 105 93
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 113 127 203 127 113 127 113
DBL 2+1 CHD (0-3,99) 106 119 191 119 106 119 106
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 126 141 226 141 126 141 126
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 132 143 219 143 132 143 132
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 172 188 290 188 172 188 172
FAM2 2+1 CHD (0-3,99) 133 144 220 144 133 144 133
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 152 166 255 166 152 166 152
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 134 145 221 145 134 145 134
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 153 167 256 167 153 167 153
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 173 189 291 189 173 189 173
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 173 189 291 189 173 189 173
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 193 210 326 210 193 210 193
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [3ADL] 210 238 377 238 210 238 210
APARTMENT [4ADL] 211 239 378 239 211 239 211
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 211 239 378 239 211 239 211
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99) 212 240 379 240 212 240 212
APP 2+3 CHD (4-11,99) (4-11,99) (4-11,99) 212 240 379 240 212 240 212
APP 3+1 CHD (4-11,99) 211 239 378 239 211 239 211
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 212 240 379 240 212 240 212
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 212 240 379 240 212 240 212
APP 4+1 CHD (0-3,99) 212 240 379 240 212 240 212
APP 4+1 CHD (4-11,99) 212 240 379 240 212 240 212
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена
50%
Под 3 дена
50%
Под 14 дена 100% Под 3 дена
50%
Под 3 дена 50% Под 3 дена 50% Под 3 дена 50%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 5 5 5 5 5 5 5
Цената вклучува:затворен базен, фитнес, ски гардероба, трансфер до годолата, пијалок за време на вечерата . Затворен паркинг со доплата на
лице место
Во цената не е вклучена доплатата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 4 до 11.99 години
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Прочитано 4701 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2023

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top