fbpx
Линк од хотел: SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA 4* BANSKO
 

ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.01 ДО 29.02.2024 14 % ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 3 НОЌЕВАЊА

ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.01 ДО 29.02.2024 17% ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

7=6, 14 =12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.11 ДО 22.12.2023 ОД 01.01 ДО 25.01.2024 И ОД 05.03 ДО 07.04.2024

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

 
SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA 4* BANSKO www.saintivanrilski.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 30.11.2023
22.12.2023
23.12.2023
28.12.2023
29.12.2023
31.12.2023
01.01.2024
10.01.2024
11.01.2024
25.01.2024
26.01.2024
04.03.2024
05.03.2024
07.04.2024
PROMO ROOM NO BALKONY
DOUBLE ROOM 143 208 301 183 168 183 168
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 156 228 330 199 179 199 179
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 214 313 453 272 244 272 244
SINGLE ROOM 139 202 296 178 160 178 160
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 140 203 297 179 161 179 161
SGL 1+1 CHD (6-11,99) 140 203 297 179 161 179 161
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 188 259 362 230 210 230 210
SGL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 141 204 298 180 162 180 162
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 157 229 331 200 180 200 180
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 188 259 362 230 210 230 210
DELUXE ROOM
DOUBLE ROOM 174 257 373 223 197 223 197
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 232 342 495 296 262 297 262
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 174 257 373 223 197 223 197
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 175 258 374 224 198 224 198
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 205 288 404 255 228 255 228
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 175 258 374 224 198 224 198
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 205 288 404 255 228 255 228
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 143 208 301 183 168 183 168
ST2AD 2+1 CHD (0-5,99) 144 209 302 184 169 184 169
ST2AD 2+1 CHD (6-11,99) 174 239 333 214 199 214 199
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 156 228 300 199 179 199 179
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 214 313 453 272 244 272 244
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 156 228 300 199 179 199 179
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 157 229 301 200 180 200 180
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 188 259 362 230 210 230 210
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 157 229 301 200 180 200 180
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 188 259 362 230 210 230 210
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 189 260 363 231 211 232 211
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 219 290 393 261 241 261 241
Се Вклучено 15 15 15 15 15 15 15
Деца од 6-11.99 год. 7.5 7.5 7.5 7.5 7.5 7.5 7.5
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 21 ден 2 ноќи Под 21 ден 100% Под 21 ден 3 ноќи Под 21 ден 2 ноќи Под 21 ден 3 ноќи Под 21 ден 2 ноќи
No Show 1 ноќ 2 ноќи 100% 3 ноќи 2 ноќи 3 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 2 3 3 3 2 3 2
Доплата за Новогодишна вечера 165 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години
Цената вклучува: СПА центар, фотнес, детска анимација, интернет, трансфер до гондолата, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
7=6, 14 =12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.11 ДО 22.12.2023 ОД 01.01 ДО 25.01.2024 И ОД 05.03 ДО 07.04.2024
 

  • Локација:
Прочитано 5483 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top