fbpx

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022

10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2023 И ОД 02.01 ДО 12.04.2024

Линк од хотел Apart Hotel Kamelia 4*

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 01.12.2023
15.12.2023
16.12.2023
26.12.2023
27.12.2023
01.01.2024
02.01.2024
06.01.2024
07.01.2024
20.01.2024
21.01.2024
04.03.2024
05.03.2024
12.04.2024
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 74 105 152 105 90 195 74
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 104 147 213 147 125 147 104
APT2 1+1 CHD (0-11,99) 74 105 152 105 90 195 74
APT2 1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) 75 106 153 106 91 196 75
APT2 1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99) 89 127 183 123 108 127 89
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 75 106 153 106 91 196 75
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 89 127 183 123 108 127 89
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 76 107 154 107 92 197 76
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (0-5,99) 90 128 184 124 109 128 90
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 105 148 214 148 126 148 105
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 121 179 259 179 139 179 121
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 145 215 311 215 166 215 145
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 121 179 259 179 139 179 121
APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 122 180 260 180 140 180 122
APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 133 197 286 197 153 197 133
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 121 179 259 179 139 179 121
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 122 180 260 180 140 180 122
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 133 197 286 197 153 197 133
APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 134 198 287 198 154 198 134
APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 146 216 312 216 167 216 146
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 122 180 260 180 140 180 122
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 133 197 286 197 153 197 133
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 123 181 261 181 141 181 123
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 134 198 287 198 154 198 134
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 146 216 312 216 167 216 146
3 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 6 AD 174 261 382 261 201 261 174
APARTMENT 6 AD+EXTRA BED 198 296 433 296 220 288 198
APT6 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 174 261 382 261 201 261 174
APT6 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 174 261 382 261 201 261 174
APT6 4+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 175 262 383 262 202 262 175
APT6 4+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 187 271 400 279 215 279 187
APT6 5+1 CHD (6-11,99) 174 261 382 261 201 261 174
APT6 5+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 175 262 383 262 202 262 175
APT6 5+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 187 271 400 279 215 279 187
APT6 5+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99) 188 272 401 280 216 280 188
APT6 5+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99) 199 297 434 297 221 289 199
APT6 6+1 CHD (0-5,99) 175 262 383 262 202 262 175
APT6 6+1 CHD (6-11,99) 187 271 400 279 215 279 187
APT6 6+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 176 263 384 263 203 263 176
APT6 6+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 188 272 401 280 216 280 188
APT6 6+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 199 297 434 297 221 289 199
Ноќевање со појадок 10 10 10 10 10 10 10
Деца од 6 -11.99 год. 8 8 8 8 8 8 8
Полупансион 30 30 30 30 30 30 30
Деца од 6-11.99 год. 21 21 21 21 21 21 21
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 1 1 5 1 1 1 1
Отказ 1 Под 13 дена 50% Под 13 дена 50%
Под 31 дена 100%
Под 13 дена 50% Под 13 дена 50% Под 13 дена 50% Под 13 дена 50%
Отказ 2 Под 7 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
All cancellations on early booking reservations will be charged at least 1 night. In case of change of bookings with early booking discount - the discount will be eliminated.
Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 65 ЕУР за деца од 3-11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, фитнес, зона за релаксација, интернет, детска вечерна анимација, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

  • Локација:
Прочитано 1189 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2023

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top