fbpx

Празнична понуда 24 ти Мај 2023 година

Хотели во Грција

043 231 221

 

Прочитано 2007 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2023

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 10.00-14.45

Top