fbpx

Линк до хотел: ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* SKAFIDIA

 2 деца до 13.99 ГРАТИС

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* SKAFIDIA
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА - СЕ ВКЛУЧЕНО
20/4 20.05-29.05
22.09-22.10
30.05-15.06
08.09-21.09
16.06-29.06
25.08-07.09
30.06-27.07 28.07-24.08
Double Room Main Building Garden View 77 106 131 143 163
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Garden View 81 109 136 148 169
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Room Building Sea View 84 111 139 151 172
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Sea View 95 124 150 160 182
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Swim Up 100 131 159 171  
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - СЕ ВКЛУЧЕНО
Family Room Main Building up to 4 pax 192 262 328 359 441
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Main Building up to 4 pax 208 283 354 387 473
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Garden View up to 4 pax 217 294 366 399 505
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment or Maisonette Sharing Pool
Up to 5 pax
331 408 497 551 661
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
Петто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
3 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
Се вклучено Gold 39 39 39 39 39
Деца од 2-6.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Деца од 7-13.99 год. 20 20 20 20 20
Минимум престој 3 3 5 5 7
Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* SKAFIDIA
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА - СЕ ВКЛУЧЕНО
20/4 20.05-29.05
22.09-22.10
30.05-15.06
08.09-21.09
16.06-29.06
25.08-07.09
30.06-27.07 28.07-24.08
Double Room Main Building Garden View 77 106 131 143 163
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Garden View 81 109 136 148 169
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Room Building Sea View 84 111 139 151 172
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Sea View 95 124 150 160 182
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Bungalow Swim Up 100 131 159 171  
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - СЕ ВКЛУЧЕНО
Family Room Main Building up to 4 pax 192 262 328 359 441
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Main Building up to 4 pax 208 283 354 387 473
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment Garden View up to 4 pax 217 294 366 399 505
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Apartment or Maisonette Sharing Pool
Up to 5 pax
331 408 497 551 661
Трето лице 50 50 56 56 56
Четврто лице 50 50 56 56 56
Петто лице 50 50 56 56 56
1 дете од 2-13.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
3 дете од 2-13.99 год. 28 28 28 28 28
Се вклучено Gold 39 39 39 39 39
Деца од 2-6.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Деца од 7-13.99 год. 20 20 20 20 20
Минимум престој 3 3 5 5 7
Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Прочитано 680 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Есен 2023

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top