fbpx

Линк од хотел: AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023
ДОПОЛНИТЕЛНИ 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 15.06.2023 И ОД 15.09 ДО 31.10.2023
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО
10/1 01.05-18.05 19.05-26.05
18.09-27.09
27.05-03.06 04.06-23.06
05.09-17.09
24.06-07.07
29.08-04.09
08.07-22.07 23.07-28.08 28.09-14.10 15.10-28.10
Deluxe Bungalow Sea View 297 315 409 387 466 488 574 283 242
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Double Room 170 179 236 222 258 269 313 163 140
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Room Sharing Pool 262 279 361 342 412 433 508 251 214
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Triple Room 170 179 236 222 258 269 313 163 140
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Executive Bungalow Sea View 416 464 649 588 763 824 922 404 332
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Executive Bungalow Sea View Private Pool 462 515 722 653 849 917 1025 449 369
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Prestige Bungalow Suite One Bedroom Private Pool 508 568 830 752 976 1100 1230 494 405
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Promo Deluxe Room 158 168 218 207 240 252 291 152 130
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Prestige Villa One Bedroom Private Pool 559 624 912 827 108 1210 1353 544 446
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Deluxe Family Room 305 339 476 431 559 604 675 296 243
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%
Executive Bungalow Suite Sea View Private Pool 420 469 656 593 771 834 932 409 335
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%
Executive Bungalow Suite Sea View 378 422 590 535 694 749 838 367 302
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%
Executive Villa Two Bedroom with Private Pool up to 6 pax
(за соба)
3352 3740 5475 4958 6438 7257 8117 3259 2672
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Presidential Villa Two with Private Pool up to 6 pax
(за соба )
3688 4115 6021 5453 7081 7983 8928 3586 2940
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Royal Villa Two Bedroom with Private Pool up to 8 pax
( за соба)
4057 4527 6624 5998 7790 8781 9822 3945 3232
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Петто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Шесто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
5 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
6 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Минимум престој 3 5 5 5 5 5 5 5 1
Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Cancelled 3-7 days before check-in 50% of total amount
Cancelled 1-2 days before check-in 100% of total amount
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount

 

Прочитано 100 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2023

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-14.00

Top