fbpx

25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023
20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023
15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

CORA HOTEL & SPA RESORT 5* AFITOS
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
10 01.05-21.05
28.09-14.10
22.05-05.06
18.09-27.09
06.06-23.06
05.09-17.09
24.06-07.07
29.08-04.09
08.07-22.07 23.07-28.08 15.10-31.10
Deluxe Room Sea View Private Pool 157 165 177 185 209 225 140
Deluxe Room Sea View Sharing Pool 133 142 154 162 178 202 117
Executive Room Forest View 99 107 119 127 143 167 83
Promo Deluxe Room 93 101 113 121 137 162 77
Deluxe Room Sea View 110 118 131 139 155 179 94
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite Sea View 151 159 171 179 195 219 135
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Junior Suite Sea Viiew Private Pool 191 199 211 219 236 260 175
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
One Bedroom Suite Sea View 168 176 188 196 213 237 152
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
One Bedroom Suite Sea View Private Pool 203 211 227 231 247 272 187
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 260 268 281 289 305 329 244
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 387 395 408 416 432 456 371
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 330 338 350 358 374 398 314
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
Deluxe Room Sea View Private Pool 191 199 211 220 236 260 175
Deluxe Room Sea View Sharing Pool 168 176 188 196 213 237 152
Executive Room Forest View 134 142 154 162 178 202 117
Promo Deluxe Room 128 136 148 156 172 196 112
Deluxe Room Sea View 145 153 165 173 190 214 129
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite Sea View 185 194 206 214 230 254 169
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Junior Suite Sea Viiew Private Pool 226 234 246 254 270 295 210
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
One Bedroom Suite Sea View 203 211 227 231 247 272 187
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
One Bedroom Suite Sea View Private Pool 237 246 258 266 282 306 221
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 295 303 315 323 340 364 279
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 422 430 442 450 466 491 406
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi 364 373 385 393 409 433 348
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Минимум престој 3 3 5 5 5 5 1
Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Cancelled 3-7 days before check-in 50% of total amount
Cancelled 1-2 days before check-in 100% of total amount
Non show 100% of total amount
Early departure 100% of total amount
Прочитано 137 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2023

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-14.00

Top