fbpx
HOTEL OBALA PLUS 3*
Тип на Соба 01.04-10.06 21.09-31.10 11.06-30.06 01.09-20.09 01.07-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08
Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок
DOUBLE ROOM WITH EXTRA BEDS SIDE SEA VIEW
1 ADL 42 51 60 80
1 ADL + CHD (2-11.99) 42 51 60 80
1 ADL+ CHD (2-11.99)+INF 47 56 66 86
1 ADL+ 2 CHD (2-11.99) 59 72 85 113
2 ADL 49 60 71 94
2 ADL + CHD (2-11,99) share bed 61 75 89 118
2 ADL + CHD (2-11.99) extra bed 82 101 120 159
2 ADL + INF 54 65 77 100
3 ADL 71 87 103 137
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
1 ADL 42 51 60 80
1 ADL + CHD (2-11.99) 42 51 60 80
1 ADL + CHD (2-11.99) + INF 47 56 66 86
1 ADL + 2CHD (2-11.99) 59 72 85 113
2 ADL 49 60 71 94
DOUBLE ROOM SEA VIEW
1 ADL 49 60 70 90
1 ADL + CHD (2-11.99) 49 60 70 90
1 ADL + CHD (2-11.99) + INF 55 66 75 95
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 69 85 99 127
2 ADL 58 71 82 105
2 ADL + CHD(2-11.99) 72 89 103 132
2 ADL + CHD (2-11,99) + INF 78 94 108 137
2 ADL + INF 63 77 88 111
3 ADL 84 103 119 153
Доплати:
Вечера по лице на ден 7 7 7 8
Baby Cot на ден 5 5 5 5

 

Прочитано 165 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top