fbpx
APARMENTS OBALA-AURA 4*
Цена по соба на ден на база НАЕМ
Тип на Соба 01.04-10.06 21.09-31.10 11.06-30.06 01.09-20.09 01.07-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08
App 06 SV/ 2 bedrooms VII floor 67 89 128 150
App 06 SV/2 bedrooms IV floor 56 78 105 128
App 04/ 1 bedroom IV floor 50 67 83 100
Studio 04 SV 44 56 67 100
Studio 02 33 38 44 56

 

Прочитано 155 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top