fbpx

ЛЕТО ТУРЦИЈА СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

 

ОБЛАСТ ХОТЕЛ ПОПУСТ 2 деца бесплатно
SIDE CALIDO MARIS 5* 30%+5% За рез. До 25.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 12 ГОД          
SIDE FELICIA VILLAGE 5* СПО ЦЕНИ За рез. До 30.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 13 ГОД          
SIDE THRONE BEACH RESORT&SPA 5* 55% За рез. До 30.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 12 ГОД          
SIDE ARMELLA HILL 5* До 45% За рез. До 20.04.          
SIDE JADORE DELUXE 5* До 57% За рез. До 30.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 12 ГОД          
SIDE RIO LAVITAS RESORT 5* 35%+2% За рез. До 30.04.          
SIDE AMARA FAMILY RESORT 5* СПО ЦЕНИ За рез. До 15.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 14 ГОД          
ALANYA TAC PREMIER 4* 35%+5% За рез. До 30.04.          
ALANYA MERIDIA BEACH HOTEL 5* 40% За рез. До 30.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 13 ГОД          
ALANYA GRAND KOLIBRI PRESTIGE 5* 45%+5% За рез. До 30.04. ПРВО ДО 12 ГОД, ВТОРО ДО 7 ГОД За рез.До 14.04
ALANYA XORIA DELUXE 5* 25%+5% За рез. До 15.04.        
ALANYA KEMAL BAY 5* До 52% За рез. До 30.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 12 ГОД          
ALANYA STELLA BEACH 5* 30%+5% За рез. До 25.04.
KEMER ARMAS LABADA 5* До 62% За рез. До 15.04        
KEMER AMARA LUXURY RESORT 5* СПО ЦЕНИ За рез. До 15.04. 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 14 ГОД    
KEMER PIRATES BEACH 5* До 45% За рез. До 30.04 ПРВО ДЕТЕ ДО 12 ГОД, ВТОРО ДЕТЕ ДО 6 ГОД
КЕМЕР GYPSOFILA CLUB MARIN 5* До 15% За рез. До 15.04 ПРВО ДЕТЕ ДО 14 ГОД, ВТОРО ДЕТЕ ДО 7 ГОД
KEMER TRANSATLANTIK HOTEL&SPA 5* До 60% За рез. До 15.04.        
LARA VENEZIA PALACE 5* 40% За рез. До 30.04. Од 4-6 ноќи +12%, 7-9 н. +16%, над 10 н.+20%
2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО 13 ГОД
Прочитано 8500 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top