fbpx

 

AMIRA 5* BANSKO www.hotelamira.bg
1
01.12.2021
26.12.2021
27.12.2021
01.01.2022
02.01.2022
14.03.2022
15.03.2022
31.03.2022

ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD
DOUBLE ROOM 114 200 168 114
SINGLE ROOM 113 199 167 113
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 114 200 168 114
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 114 200 168 114
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 115 201 169 115
STUDIO
STUDIO 140 254 206 140
STUDIO+EXTRA BED 195 309 260 195
STD 1+1 CHD (6-11,99) 140 254 206 140
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 141 255 207 141
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 183 298 249 183
STD 2+1 CHD (6-11,99) 183 298 249 183
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 184 299 250 184
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 179 321 260 179
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 233 375 314 233
APP 1+1 CHD (6-11,99) 179 321 260 179
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 180 322 261 180
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 222 364 303 222
APP 2+1 CHD (6-11,99) 222 364 303 222
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 223 365 304 223
1 BEDROOM APARTMENT LUX
APARTMENT 2 AD 277 489 398 277
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 331 543 452 331
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 385 597 506 385
APP 1+1 CHD (6-11,99) 277 489 398 277
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 278 490 399 278
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 320 532 441 320
APP 2+1 CHD (6-11,99) 320 532 441 320
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 321 533 442 321
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 363 575 484 363
APP 3+1 CHD (6-11,99) 374 586 495 374
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 375 587 496 375
ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН
STANDARD
DOUBLE ROOM 140 237 195 140
SINGLE ROOM 139 236 194 139
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 140 237 195 140
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 140 237 195 140
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 141 238 196 141
STUDIO
STUDIO 167 281 232 167
STUDIO+EXTRA BED 235 349 300 235
STD 1+1 CHD (6-11,99) 167 281 232 167
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 168 282 233 168
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 223 338 289 223
STD 2+1 CHD (6-11,99) 223 338 289 223
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 224 339 290 224
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 206 348 287 206
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 273 415 354 273
APP 1+1 CHD (6-11,99) 206 348 287 206
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 207 349 288 207
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 262 404 343 262
APP 2+1 CHD (6-11,99) 262 404 343 262
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 263 405 344 263
1 BEDROOM APARTMENT LUX
APARTMENT 2 AD 303 515 424 303
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 371 583 492 371
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 439 651 560 439
APP 1+1 CHD (6-11,99) 303 515 424 303
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 304 516 425 304
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 360 572 481 360
APP 2+1 CHD (6-11,99) 360 572 481 360
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 361 573 482 361
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 417 629 538 417
APP 3+1 CHD (6-11,99) 428 640 549 428
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 429 641 550 429
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 1 5 3 1
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Цената вклучува:затворен базен, финска сауна, парна бања,инфрацрвена сауна, фитнес,
џакузи, ски гардероба,паркинг, интернет, трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 145 ЕУР за возрасни , 75 ЕУР за деца од 6-11.99 год. и 20 ЕУР за деца од 0-5.99 за гости на база ноќевање со појадок. 130 ЕУР за возрасни, 70 ЕУР за деца од 6-11.99 год. и 20 ЕУР за деца од 0-5.99 год. за гости на база полупансион
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА У УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ
7=6,8=7 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2021 И ОД 02.01 ДО 31.03.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
AMIRA 5* BANSKO www.hotelamira.bg
1
01.12.2021
26.12.2021
27.12.2021
01.01.2022
02.01.2022
14.03.2022
15.03.2022
31.03.2022
ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD
DOUBLE ROOM 114 200 168 114
SINGLE ROOM 113 199 167 113
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 114 200 168 114
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 114 200 168 114
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 115 201 169 115
STUDIO
STUDIO 140 254 206 140
STUDIO+EXTRA BED 195 309 260 195
STD 1+1 CHD (6-11,99) 140 254 206 140
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 141 255 207 141
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 183 298 249 183
STD 2+1 CHD (6-11,99) 183 298 249 183
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 184 299 250 184
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 179 321 260 179
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 233 375 314 233
APP 1+1 CHD (6-11,99) 179 321 260 179
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 180 322 261 180
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 222 364 303 222
APP 2+1 CHD (6-11,99) 222 364 303 222
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 223 365 304 223
1 BEDROOM APARTMENT LUX
APARTMENT 2 AD 277 489 398 277
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 331 543 452 331
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 385 597 506 385
APP 1+1 CHD (6-11,99) 277 489 398 277
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 278 490 399 278
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 320 532 441 320
APP 2+1 CHD (6-11,99) 320 532 441 320
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 321 533 442 321
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 363 575 484 363
APP 3+1 CHD (6-11,99) 374 586 495 374
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 375 587 496 375
ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН
STANDARD
DOUBLE ROOM 140 237 195 140
SINGLE ROOM 139 236 194 139
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 140 237 195 140
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 140 237 195 140
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 141 238 196 141
STUDIO
STUDIO 167 281 232 167
STUDIO+EXTRA BED 235 349 300 235
STD 1+1 CHD (6-11,99) 167 281 232 167
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 168 282 233 168
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 223 338 289 223
STD 2+1 CHD (6-11,99) 223 338 289 223
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 224 339 290 224
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 206 348 287 206
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 273 415 354 273
APP 1+1 CHD (6-11,99) 206 348 287 206
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 207 349 288 207
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 262 404 343 262
APP 2+1 CHD (6-11,99) 262 404 343 262
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 263 405 344 263
1 BEDROOM APARTMENT LUX
APARTMENT 2 AD 303 515 424 303
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 371 583 492 371
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 439 651 560 439
APP 1+1 CHD (6-11,99) 303 515 424 303
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 304 516 425 304
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 360 572 481 360
APP 2+1 CHD (6-11,99) 360 572 481 360
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 361 573 482 361
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 417 629 538 417
APP 3+1 CHD (6-11,99) 428 640 549 428
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 429 641 550 429
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 1 5 3 1
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Цената вклучува:затворен базен, финска сауна, парна бања,инфрацрвена сауна, фитнес,
џакузи, ски гардероба,паркинг, интернет, трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 145 ЕУР за возрасни , 75 ЕУР за деца од 6-11.99 год. и 20 ЕУР за деца од 0-5.99 за гости на база ноќевање со појадок. 130 ЕУР за возрасни, 70 ЕУР за деца од 6-11.99 год. и 20 ЕУР за деца од 0-5.99 год. за гости на база полупансион
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА У УПЛАТА ДО 31.10.2021 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ
7=6,8=7 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2021 И ОД 02.01 ДО 31.03.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Прочитано 262 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top