fbpx

 

Се наоѓа во близина на реката, Марија-Антоанета е на само 3 минути пешачење од локалните ски-лифтови и Банско Мол. На имотот има голема тераса со градина со сезонски отворен базен.
Сите единици имаат бања и телевизор со рамен екран со кабелски канали. Неколку имаат и кујна, балкон и дневна соба. Мебелот е со природни кафеави тонови.
Со поглед на реката и околните планини може да се ужива додека се појадува. Ресторани, продавници и кафулиња може да се посетат во центарот на градот, кој е оддалечен на 700 m.
Гостите имаат можност за бесплатен паркинг на самото место или подземен паркинг со доплата. Трансфери и изнајмување на автомобили може да се организира на барање.

Early bookings (ЕВ Попуст за рани резервации)
(Се пресметува и на доплатата за HB):
25 % Попуст за резервации направени до 31.10.2018 & уплата 100% до 10.11.2018
20 % Попуст за резервации направени до 30.11.2018 & уплата 100% до 10.12.2018
15 % Попуст за резервации направени до 21.12.2018 & уплата 100% до 25.12.2018
Дополнителни попусти
(Се пресметува и на доплатата за HB):
6=5, 7=6, 8=7, 9=8, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11, 14=12
За пристигнувања во период 01.12 - 05.03.19

6=4, 7=5, 8=6, 9=7, 10=7, 11=8, 12=9, 13=10, 14=11
За пристигнувања во период 06.03 - 31.03.2019

* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со EB попустот за рани резервации!

APP 1 - Bedroom Kitchenette MOUNTAIN VIEW + FIREPLACE - min 2; max 2+2 or 4 adl 01.12 - 15.12 16.12 - 28.12 29.12 - 01.01 02.01 - 06.01 07.01 - 18.01 19.01 - 05.03 06.03 - 30.04
p.p. In APP 1 - Bedroom Kitchenette MOUNTAIN VIEW + FIREPLACE BB 32.45 35.75 66.55 40.15 32.45 35.75 32.45
Rent APP 1 - Bedroom Kitchenette MV + FIREPLACE /2 Persons/ 64.9 71.5 133.1 80.3 64.9 71.5 64.9
APP 1 - Bedroom Kitchenette MV + FIREPLACE + EXTRA BED /3 Persons/ 84.92 93.83 176.99 105.71 84.92 93.83 84.92
APP 1 - Bedroom Kitchenette MV + FIREPLACE + 2 EXTRA BEDS /4 Persons/ 104.94 116.16 220.88 131.12 104.94 116.16 104.94
2 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 64.9 71.5 133.1 80.3 64.9 71.5 64.9
2 Adults + 2 Chd (2 - 11.99) 79.2 87.45 164.45 98.45 79.2 87.45 79.2
3 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 84.92 93.83 176.99 105.71 84.92 93.83 84.92
APP 2 - Bedroom - min 4; max4+2 or 6 adl 01.12 - 15.12 16.12 - 28.12 29.12 - 01.01 02.01 - 06.01 07.01 - 18.01 19.01 - 05.03 06.03 - 30.04
p.p. In APP 2 - Bedroom BB 25.3 28.6 59.4 25.3 25.3 28.6 25.3
Rent APP 2 - Bedroom /4 Persons/ 101.2 114.4 237.6 101.2 101.2 114.4 101.2
APP 2 - Bedroom + EXTRA BED /5 Persons/ 118.91 134.42 279.18 118.91 118.91 134.42 118.91
APP 2 - Bedroom + 2 EXTRA BEDS /6 Persons/ 136.62 154.44 320.76 136.62 136.62 154.44 136.62
4 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 101.2 114.4 237.6 101.2 101.2 114.4 101.2
4 Adults + 2 Chd (2 - 11.99) 101.2 114.4 237.6 101.2 101.2 114.4 101.2
5 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 118.91 134.42 279.18 118.91 118.91 134.42 118.91
APP 2 - Bedroom + FIREPLACE - min 4; max 4+2 or 6 adl 01.12 - 15.12 16.12 - 28.12 29.12 - 01.01 02.01 - 06.01 07.01 - 18.01 19.01 - 05.03 06.03 - 30.04
p.p. In APP 2 - Bedroom + FIREPLACE BB 26.4 29.7 60.5 34.1 26.4 29.7 26.4
Rent APP 2 - Bedroom + FIREPLACE /4 Persons/ 105.6 118.8 242 136.4 105.6 118.8 105.6
APP 2 - Bedroom + FIREPLACE + EXTRA BED /5 Persons/ 124.08 139.59 284.35 160.27 124.08 139.59 124.08
APP 2 - Bedroom + FIREPLACE + 2 EXTRA BEDS /6 Persons/ 142.56 160.38 326.7 184.14 142.56 160.38 142.56
4 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 105.6 118.8 242 136.4 105.6 118.8 105.6
4 Adults + 2 Chd (2 - 11.99) 105.6 118.8 242 136.4 105.6 118.8 105.6
5 Adults + 1 Chd (2 - 11.99) 124.08 139.59 284.35 160.27 124.08 139.59 124.08
Доплата за HB over BB за возрасен / за дете 6 - 11.99 8.00 / 4.50
Доплата(НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО)

Цените се изразени во евра

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!
Во цената не е вклучено туристичка такса 1.1 € по лице на ноќ!

 

 

Прочитано 737 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top