fbpx
 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.12.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 09.01 ДО 11.02.2022 ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

(ВАЖИ ЗА 1 BEDROOM APARTMENT)

MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO www.mpmhotels.bg
1
01.12.2021
17.12.2021
18.12.2021
24.12.2021
25.12.2021
27.12.2021
28.12.2021
02.01.2022
03.01.2022
09.01.2022
10.01.2022
16.01.2022
17.01.2022
11.02.2022
12.02.2022
18.02.2022
19.02.2022
25.02.2022
26.02.2022
10.04.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
STUDIO
SINGLE ROOM 85 90 115 150 115 85 90 115 90 85
STUDIO 2 ADULTS 92 102 116 151 116 92 102 116 102 92
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 129 143 162 212 162 129 143 162 143 129
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 86 91 116 151 116 86 91 116 91 86
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 83 92 104 136 104 83 92 104 92 83
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 84 93 105 137 105 84 93 105 93 84
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 99 108 120 152 120 99 108 120 108 99
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 108 118 131 167 131 108 118 131 118 108
ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 109 119 132 168 132 109 119 132 119 109
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 172 202 216 293 216 172 202 216 202 172
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 207 243 259 352 259 207 243 259 243 207
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED
[2. ADL]
242 284 302 411 302 242 284 302 284 242
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 172 202 216 293 216 172 202 216 202 172
APT4 2+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99) 173 203 217 294 217 173 203 217 203 173
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 130 153 163 221 163 130 153 163 153 130
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 131 154 164 222 164 131 154 164 154 131
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 146 168 178 237 178 146 168 178 168 146
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 188 218 231 309 231 188 218 231 218 188
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 189 219 232 310 232 189 219 232 219 189
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 203 233 247 324 247 203 233 247 233 203
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 222 258 274 368 274 222 258 274 258 222
APT4 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 223 259 275 369 275 223 259 275 259 223
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 100 110 123 162 123 100 110 123 110 100
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 140 154 173 227 173 140 154 173 154 140
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 180 198 222 292 222 180 198 222 198 180
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 90 99 111 146 111 90 99 111 99 90
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 91 100 112 147 112 91 100 112 100 91
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 106 115 127 162 127 106 115 127 115 106
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 116 126 139 178 139 116 126 139 126 116
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 117 127 140 179 140 117 127 140 127 117
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 131 141 155 193 155 131 141 155 141 131
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 1 3 3 4 3 1 3 3 3 1
Отказ Под 3 дена
1 ноќ
Под 7 дена
1 ноќ
Под 14 дена 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 3 дена
1 ноќ
Под 7 дена
1 ноќ
Под 14 дена 100% Под 7 дена
1 ноќ
Под 3 дена
1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи
Доплата за Новогодишна Вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 2-11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, сауна, шок базен, парна бања,зона за релаксација,ски гардероба, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 10% ПОПУСТ
7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2021 И ОД 10.03 ДО 10.04.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO www.mpmhotels.bg
1
01.12.2021
17.12.2021
18.12.2021
24.12.2021
25.12.2021
27.12.2021
28.12.2021
02.01.2022
03.01.2022
09.01.2022
10.01.2022
16.01.2022
17.01.2022
11.02.2022
12.02.2022
18.02.2022
19.02.2022
25.02.2022
26.02.2022
10.04.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
STUDIO
SINGLE ROOM 85 90 115 150 115 85 90 115 90 85
STUDIO 2 ADULTS 92 102 116 151 116 92 102 116 102 92
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 129 143 162 212 162 129 143 162 143 129
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 86 91 116 151 116 86 91 116 91 86
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 83 92 104 136 104 83 92 104 92 83
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 84 93 105 137 105 84 93 105 93 84
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 99 108 120 152 120 99 108 120 108 99
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 108 118 131 167 131 108 118 131 118 108
ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 109 119 132 168 132 109 119 132 119 109
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 172 202 216 293 216 172 202 216 202 172
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 207 243 259 352 259 207 243 259 243 207
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED
[2. ADL]
242 284 302 411 302 242 284 302 284 242
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 172 202 216 293 216 172 202 216 202 172
APT4 2+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99) 173 203 217 294 217 173 203 217 203 173
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 130 153 163 221 163 130 153 163 153 130
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 131 154 164 222 164 131 154 164 154 131
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 146 168 178 237 178 146 168 178 168 146
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 188 218 231 309 231 188 218 231 218 188
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 189 219 232 310 232 189 219 232 219 189
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 203 233 247 324 247 203 233 247 233 203
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 222 258 274 368 274 222 258 274 258 222
APT4 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 223 259 275 369 275 223 259 275 259 223
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 100 110 123 162 123 100 110 123 110 100
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 140 154 173 227 173 140 154 173 154 140
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 180 198 222 292 222 180 198 222 198 180
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 90 99 111 146 111 90 99 111 99 90
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 91 100 112 147 112 91 100 112 100 91
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 106 115 127 162 127 106 115 127 115 106
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 116 126 139 178 139 116 126 139 126 116
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 117 127 140 179 140 117 127 140 127 117
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 131 141 155 193 155 131 141 155 141 131
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 1 3 3 4 3 1 3 3 3 1
Отказ Под 3 дена
1 ноќ
Под 7 дена
1 ноќ
Под 14 дена 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 3 дена
1 ноќ
Под 7 дена
1 ноќ
Под 14 дена 100% Под 7 дена
1 ноќ
Под 3 дена
1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи
Доплата за Новогодишна Вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 2-11.99 год.
Цената вклучува:затворен базен, сауна, шок базен, парна бања,зона за релаксација,ски гардероба, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 10% ПОПУСТ
7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2021 И ОД 10.03 ДО 10.04.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Прочитано 2633 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top