fbpx
LION BANSKO 4* BANSKO www.hotelslion.bg
  01.12.2021
17.12.2021
18.12.2021
25.12.2021
26.12.2021
01.01.2022
02.01.2022
07.01.2022
08.01.2022
14.01.2022
15.01.2022
21.01.2022
22.01.2022
25.02.2022
26.02.2022
01.04.2022
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 85 91 149 107 83 85 91 85
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 117 126 206 148 126 117 126 117
SINGLE ROOM 59 65 141 80 65 59 65 59
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 74 80 131 94 80 74 80 74
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 60 66 142 81 66 60 66 60
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 75 81 132 95 81 75 81 75
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 91 98 160 115 98 91 98 91
DBL 2+1 CHD (0-3,99) 86 92 150 108 84 86 92 86
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 101 109 178 128 109 101 109 101
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 102 111 171 149 111 102 111 102
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 135 146 228 190 146 135 146 135
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED
[2. ADL]
190 205 320 261 205 190 205 190
FAM2 1+1 CHD (4-11,99) 102 111 171 149 111 102 111 102
FAM2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 103 112 172 150 112 103 112 103
FAM2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 119 129 200 170 129 119 129 119
FAM2 2+1 CHD (0-3,99) 103 112 172 150 112 103 112 103
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 119 129 200 170 129 119 129 119
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 120 130 201 171 130 120 130 120
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 136 147 229 191 147 136 147 136
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 136 147 229 191 147 136 147 136
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 151 163 257 211 163 151 163 151
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 163 180 291 213 164 163 180 163
APARTMENT [3ADL] 164 181 292 214 165 164 181 164
APARTMENT [4ADL] 165 182 293 215 166 165 182 165
APP 2+1 CHD (0-3,99) 164 181 292 214 165 164 181 164
APP 2+1 CHD (4-11,99) 164 181 292 214 165 164 181 164
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 165 182 293 215 166 165 182 165
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 165 182 293 215 166 165 182 165
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99) 166 183 294 216 167 166 183 166
APP 3+1 CHD (4-11,99) 165 182 293 215 166 165 182 165
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 166 183 294 216 167 166 183 166
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 166 183 294 216 167 166 183 166
APP 4+1 CHD (0-3,99) 166 183 294 216 167 166 183 166
APP 4+1 CHD (4-11,99) 166 183 294 216 167 166 183 166
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 4-11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, ски гардероба, трансфер до гондолата
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 10% ПОПУСТ
7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.02 ДО 01.04.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Прочитано 3649 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top