fbpx

 

LUCKY BANSKO 5* BANSKO www.luckybansko.bg
1
01.12.2021
22.12.2021
23.12.2021
26.12.2021
27.12.2021
02.01.2022
03.01.2022
10.01.2022
11.01.2022
20.01.2022
21.01.2022
23.02.2022
24.02.2022
03.03.2022
04.03.2022
06.04.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STUDIO
SINGLE ROOM 76 100 181 101 91 101 91 76
STUDIO 2 ADULTS 85 114 202 114 102 114 102 85
ST2AD 1+1 CHD (0-11,99) 76 102 182 102 92 102 92 76
ST2AD 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 86 115 203 115 103 115 103 86
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99) 86 115 203 115 103 115 103 86
ST2AD 2+1 CHD (4-11,99) 86 115 203 115 103 115 103 86
STUDIO LUX
SINGLE ROOM 81 121 217 121 109 121 109 81
STUDIO 2 ADULTS 91 136 242 136 122 136 122 91
ST2AD 1+1 CHD (0-11,99) 82 122 218 122 110 122 110 82
ST2AD 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 92 137 243 137 123 137 123 92
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99) 92 137 243 137 123 137 123 92
ST2AD 2+1 CHD (4-11,99) 92 137 243 137 123 137 123 92
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 114 133 225 136 125 136 125 114
APT2 1+1 CHD (4-11,99) 114 133 225 136 125 136 125 114
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 115 134 226 137 126 137 126 115
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 115 134 226 137 126 137 126 115
APT2 2+1 CHD (0-3,99) 115 134 226 137 126 137 126 115
APT2 2+1 CHD (4-11,99) 115 134 226 137 126 137 126 115
1 BEDROOM APARTMENT LUX
APARTMENT 2AD 125 162 227 162 149 162 149 125
APT2 1+1 CHD (4-11,99) 125 162 227 162 149 162 149 125
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 126 163 228 163 150 163 150 126
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 126 163 228 163 150 163 150 126
APT2 2+1 CHD (0-3,99) 126 163 228 163 150 163 150 126
APT2 2+1 CHD (4-11,99) 126 163 228 163 150 163 150 126
1 BEDROOM APARTMENT PLUS
APARTMENT 2AD 169 202 269 202 180 202 180 169
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 220 263 350 263 235 263 235 220
APT2 1+1 CHD (4-11,99) 169 202 269 202 180 202 180 169
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 170 203 270 203 181 203 181 170
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 170 203 270 203 181 203 181 170
APT2 2+1 CHD (0-3,99) 170 203 270 203 181 203 181 170
APT2 2+1 CHD (4-11,99) 170 203 270 203 181 203 181 170
APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 171 204 271 204 182 204 182 171
APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 171 204 271 204 182 204 182 171
APT2 3+1 CHD (0-3,99) 221 264 351 264 236 264 236 221
APT2 3+1 CHD (4-11,99) 221 264 351 264 236 264 236 221
1 BEDROOM APARTMENT EXECUTIVE
APARTMENT 2AD 202 242 322 242 216 242 216 202
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 263 315 419 315 281 315 281 263
APT2 1+1 CHD (4-11,99) 202 242 322 242 216 242 216 202
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 203 243 323 243 217 243 217 203
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 203 244 324 244 218 244 218 204
APT2 2+1 CHD (0-3,99) 203 244 324 244 218 244 218 204
APT2 2+1 CHD (4-11,99) 203 244 324 244 218 244 218 204
APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 204 245 325 245 219 245 219 205
APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 204 245 325 245 219 245 219 205
APT2 3+1 CHD (0-3,99) 264 316 420 316 282 316 282 264
APT2 3+1 CHD (4-11,99) 265 317 421 317 283 317 283 265
Полупансион 19 19 19 19 19 19 19 19
Деца од 4-11.99 год. 10 10 10 10 10 10 10 10
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 21 ден 100% Под 14 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Доплата за Новогодишна Вечера 140 ЕУР за возрасни, 105 ЕУР за деца од 12 до 15.99 год. и 85 ЕУР за деца од 4 до 11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен,солен базен, солена соба,ледена соба,парна бања,џакузи,фитнес,трансфер до гондолата,baby sister за деца од 3 до 6 години во период од 08.00 до 22.00
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2021 И ОД 03.01 ДО 06.04.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2021 И ОД 03.01 ДО 06.04.2022
6=5,7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 16.01.2022

 

  • Локација:
Прочитано 4357 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top