fbpx

We offer you pick-up service from Veles anad Skopje to

 

AIRPORT SKOPJE  20 €
Наем на возило со возач.

Вообичаено време за реализација на превозот е околу триесет минути.

Ако резервирате повратен трансфер од аеродром Скопје цената изнесува 45 Eur

Цената е валидна за дневен трансфер од 06.00-22.00

 

AIRPORT THESSALONIKI 150
Наем на возило со возач.

Вообичаено време за реализација на превозот е околу два часа и триесет минути.

 

AIRPORT SOFIA 170
Наем на возило со возач.

Вообичаено време за реализација на превозот е околу три часа и триесет минути.

 

AIRPORT PRISHTINA 110
Наем на возило со возач.

Вообичаено време за реализација на превозот е околу еден час и триесет минути.

 

AIRPORT NISH 150
Наем на возило со возач.

 

Вообичаено време за реализација на превозот е околу два часа и триесет минути.

Информации и резервации 043 231 221

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.00

Top