fbpx

ХРВАТСКА

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
           
СЛ.БРОД четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ЗАГРЕБ четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
КАРЛОВАЦ четврток,недела 18 30 3100,00ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
РИЈЕКА четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
РОВИЊ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ПОРЕЧ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
НОВИ ГРАД четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ДУБРОВНИК среда,сабота 13 00 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ПЛОЧЕ среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
МАКАРСКА среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
СПЛИТ среда,сабота 13 00 3720,00 ден 6,200,00 ден 2170,00/4030,00

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год повратна
ЗАГРЕБ среда,петок и недела 21 30  ч 3100 5580 1550.00/2790.00
РИЈЕКА среда,петок и недела 21 30 ч 3720 6820 1860.00/3410.00
ПУЛА среда,петок и недела 21 30 ч 3720 6820 1860.00/3410.00
РОВИЊ среда,петок и недела 21 30 ч 3720 6820 1860.00/3410.00
ПОРЕЧ среда,петок и недела 21 30 ч 3720 6820 1860.00/3410.00
Прочитано 2906 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top