fbpx

ГЕРМАНИЈА

Релација  денови на поаѓање Време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
           
МИНХЕН вторник и петок 07 40,14 30 4,340,00 8,060,00 2,480,00/4,340,00
ФРАНКФУРТ вторник и петок 07 40,14 30 6,200,00 11,780,00 3,100,00/5,580,00
КЕЛН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЛЕВЕРКУЗЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ВУПЕРТАЛ вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЕСЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ДОРТМУНД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАММ вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
БИЛЕФЕЛД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ПАСАУ вто/сре/пет/саб 10 30 4,960,00 8,680,00 2,480,00/4,340,00
РЕГЕНЗБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 5,580,00 9,920,00 2,790,00/4,960,00
ВИЗБУРГ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ФУЛДА среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КИРХЕМ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КАСЕЛ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ГОТИНГЕН среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
БЕРЛИН вторник и петок 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ХАНОВЕР среда/сабота 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАМБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00

 

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец  Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет 
Дете  до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
БОХУМ Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
БОН Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД 3720.00 МКД  - 6820.00 МКД 5580.00 МКД - 9300.00 МКД
ДОРТМУНД Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД  - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
ДУИЗБУРГ Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД 3720.00 МКД - 6820.00 МКД 5580.00 МКД - 9300.00 МКД
ДИЗЕЛДОРФ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
ЕСЕН Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД  - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
ФРАНКФУРТ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 4960.00 МКД - 8680.00 МКД
КАРЛСРУЕ Среда и Сабота 8:00 6510.00 МКД 11780.00 МКД 3100.00 МКД  - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
ЛЕВЕРКУЗЕН Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
МАНХАЈМ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 4960.00 МКД - 8680.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 8:00 5580.00 МКД 9920.00 МКД 2790.00 МКД  - 4960.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
ШТУТГАРД Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД 3100.00 МКД  - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
УЛМ Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД 3100.00 МКД - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 12 год
           
МИНХЕН понеделник, петок 09 00 4340,00 ден 7,440,00 ден 2170,00/3720,00
УЛМ понеделник, петок 09 00 4960,00 ден 8,060,00 ден 2480,00/4030,00
ШТУДГАРД понеделник, петок 09 00 5270,00 ден 8,060,00 ден 2635,00/4030,00
ПФОРЗХЕИМ понеделник, петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
КАРЛСРУЕ понеделник, петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
МАНХАЈМ понеделник, петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
ФРАНКФУРТ понеделник, петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
БОН понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
КЕЛН понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДИЗЕЛДОРФ понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДУИЗБУРГ понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ЕСЕН понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
БОХУМ понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ДОРТМУНД понеделник, петок 09 00 6820,00 ден 10,850,00 ден 3410,00/5425,00

 

Релација    денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет 
во еден правец
цена на повратен билет
         
ИНГЛОШТАТ недела 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
МИНХЕН среда сабота 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
НИРНБЕРГ недела 10 30 5900,00 ден 11,200,00 ден
ШТУДГАРД среда сабота 10 30 6200,00 ден 11,200,00 ден
КАРЛСРУЕ среда сабота 10 30 6500,00 ден 11,800,00 ден
МАНХАЈМ среда сабота 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
ФРАНКФУРТ среда,сабота недела 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
КЕЛН среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,000,00 ден
ДУИЗБУРГ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ДИЗЕЛДОРФ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ЕСЕН среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
БОХУМ среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
ДОРТМУНД среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
Прочитано 3089 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top