fbpx

ТУРЦИЈА

РЕЛАЦИЈА

Цена на повратен билет

Цена на билет во еден правец

Час

СКОПЈЕ-САРАМСАКЛИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

СКОПЈЕ-ДИКИЛИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

СКОПЈЕ-КУШАДАСИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ

60

40

10:00

Прочитано 1823 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top