fbpx

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете од 3-12 години
Еден правец - Повратен билет 
МАГЛАЈ Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
САРАЕВО Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
ТУЗЛА Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
ЗЕНИЦА Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Вторник и Петок во 18:30 ч

Прочитано 2824 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top