fbpx

ЧЕШКА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет
Дете до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
БРНО Четврток 9:00 4960.00 МКД 8680.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
ПРАГА Четврток 9:00 4960.00 МКД 8680.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Враќање во Сабота од Прага во 10:00 ч.
Враќање во Сабота од Брно во 16:00 ч.

Прочитано 2579 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top