fbpx

ЦРНА ГОРА

Релација

Денови на поаѓање

Време на пристигнување

Време на поаѓање

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

УЛЦИЊ

Секој ден

07:35

17:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БАР

Секој ден

08:05

16:56

1550.00 МКД

2480.00 МКД

СУТО МОРЕ

Секој ден

08:20

16:45

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ПЕТРОВАЦ

Секој ден

08:36

16:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БУДВА

Секој ден

09:00

16:00

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ТИВАТ

Секој ден

09:30

15:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ХЕРЦЕГ НОВИ

Секој ден

10:30

14:30

1860.00 МКД

2790.00 МКД

ИГАЛО

Секој ден

11:00

15:00

1860.00 МКД

2790.00 МКД

Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 ч.
Поаѓање од Скопје секој ден во 00:30 ч.
Попусти за деца:
Дете 0-02 години гратис
Дете 02-10 години 50% од цената

Прочитано 2897 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top