fbpx

ИТАЛИЈА

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
                     
ТРСТ среда и сабота   14 00 ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ПОРТУГУАРО среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
МЕСТРЕ среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ПАДОВА среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ВИЧЕНЦА среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
ВЕРОНА среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
ДЕСЕНЗАНО среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
МАНТОВА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
МОДЕНА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
РЕГИО ЕМИЛИЈА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
ПАРМА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
ПИАЧЕНЦА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
БРЕША среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
БЕРГАМО среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
МИЛАНО среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
АЛЕКСАНДРИЈА среда и сабота   14 00 Ч   4960   9300   2480.00/4650.00  
ЏЕНОВА среда и сабота   14 00 Ч   4960   9300   2480.00/4650.00  

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
БОЛОЊА  среда и сабота 10 00 4,340,00 8,060,00 2,170,00/4,340,00
ФИРЕНЦА среда и сабота 10 00 5,580,00 10,540,00 2,790,00/5,580,00
АРЕЗО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПЕРУЏА среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПОНТЕ ДИ ФЕРО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ФОЛИГНО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
СПОЛЕТО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ТЕРНИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
РИЕТИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПИЗОЛИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
ПАДОВА понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
БОЛОЊА понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
ФОРЛИ понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
РИМИНИ понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
ПЕЗАРО понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
АНКОНА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ФАБРИАНО понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ЧИНТА НОВА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ПЕСКАРА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
АВЕЗАНО понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
РОМА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
Прочитано 3271 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top