ШВАЈЦАРИЈА

 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на поватен билет
         
ЛУЦЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЦИРИХ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
СТ ГАЛЕН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
БЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЛОЗАНА понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ВЕВЕ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
Прочитано 1677 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top