fbpx

АВИОБИЛЕТИ АЗИЈА

Destination Airline Total EUR Min Stay Max Stay Rebooking fee in EUR
TEL AVIV LX 419 6d 12m N/P
DUBAI PC 228 No 12m 60
BEIRUT PC 218 No 12m 60
SINGAPORE JU/EY 600 4d or SU 4m 200
BANGKOK FZ/EK 540 4d or SU 4m 200
COLOMBO JU/EY 640 3d 3m 200
BEIJING FZ/EK 485 4d or SU 4m 200
SHANGHAI FZ/EK 495 4d or SU 4m 200
HONG KONG LX 565 6d 12m N/P
SEOUL FZ/EK 700 4d or SU 4m 200
MANILA JU/EY 775 3d 3m 200
TOKYO FZ/EK 670 4d or SU 4m 200
OSAKA FZ/EK 890 No 12m 300
Прочитано 3826 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top