fbpx

АВИОБИЛЕТИ ЕВРОПА

Destination Airline Total EUR Min Stay Max Stay Rebooking fee in EUR
AMSTERDAM AZ 240 3d or SU 1m 60
ATHENS AZ 244 3d or SU 1m 60
BARCELONA W6 90 No 12m N/P
BELGRADE JU 170 SU 12m N/P
BERLIN W6 65 No 12m N/P
BRATISLAVA W6 52 No 12m N/P
BRUSSELS W6 80 No 12m N/P
BUCHAREST OS 305 4d or SU 12m N/P
BUDAPEST W6 50 N/O 12m N/P
COPENHAGEN W6 70 No 12m N/P
DORTMUND W6 70 No 12m N/P
DUSSELDORF PC 85 NO 12m 50 USD
DUBROVNIK OU 205 3d or Su 12m 60
DUBLIN OS 347 5d 12m N/P
FRANKFURT W6 70 No 12m N/P
GENEVA LX 239 3d or SU 12m 75CHF
GOTHENBURG W6 94 No 12m N/P
HAMBURG W6 70 No 12m N/P
HANOVER W6 65 No 12m N/P
HELSINKI TK 400 NO 12m 50
ISTANBUL PC 126 No 12m N/P
LJUBLJANA JU 200 SU 12m 40
LONDON W6 70 No 12m N/P
MADRID AZ 245 3d or SU 1m 60
MILAN W6 42 No 12m N/P
MOSCOW OS 250 4D orSU 12m N/P
MEMMINGEN W6 73 No 12m N/P
NICE TK 299 2d or SU 12m 50
OSLO W6 65 No 12m N/P
PARIS W6 43 No 12m N/P
PRAGUE TK 245 No 12m 50
PODGORICA TK 240 NO 12m 50
ROME AZ 203 3d or SU 12m 60
SARAJEVO OU 230 3d or SU 12m 60
STOCKHOLM W6 75 No 12m N/P
STUTTGART TK 253 No 12m 50
SPLIT OU 204 No No N/P
VENICE W6 55 No 12m N/P
WARSAW TK 280 No 12m 50
VIENNA JU 187 3d or SU 12m N/P
ZAGREB OU 150 No No N/P
ZURICH OS 185 3d or SU 1m 60

 

Почитувани корисници за било какви прашања можете да не контактирате на нашите телефони или на нашата e-mail адреса. Исто така може да ја користите нашата контакт форма.

Со за доволство ќе Ве контактираме во најкраток можен период

НАЈПОВОЛНИ АВИОБИЛЕТИ

 

Прочитано 4787 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top