fbpx

ЗИМА 2022

  • Понудата е објавена на 29/11/2016

EARLY BOOKING - ПОПУСТ НА ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА И СРБИЈА

КЛИКНЕТЕ

Информации и резервации 043 231 221

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Работно време Октомври -Март

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 09.00-13.30

Top