fbpx

ОСТРОВ ТАСОС ЛЕТО 2019

  • Понудата е објавена на 02/12/2017

НАЈДОБРА ПОНУДА ОСТРОВ ТАСОС

КОМПЛЕТНА ПОНУДА СМЕСТУВАЊЕ КЛИКНЕТЕ ТУКА >>>

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top