ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ

Цена од 159€

2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК + АВИОНСКИ ПРЕВОЗ + ТРАНСФЕР

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.
Програма 2 ноќевања
Прв ден
Скопје - Истанбул Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус PC 352 во 10:05 часот во понеделник ,среда и ,сабота . По слетување во Истанбул во 13:30 часот по локално време ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
Втор ден
Истанбул Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
Последен ден
Истанбул - Скопје Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус PC 351 во 09:50 часот по локално време од Истанбул до Скопје. во понеделник,среда или во 16.30 часот во петок .

3 ДЕНА - 2 НОЌИ (со појадок)

ХОТЕЛ

Локација

1 / 2 Соба

1 / 1 Соба

3то лице

Доплата за 1 ноќ

Дете
(2 - 5.99)

Дете
(6 - 11.99)

Maral Hotel

3* Laleli

159

179

159

16

159

159

Erbazlar Hotel

3* Laleli

185

205

185

16

159

180

Marmaray Hotel Yenikapi

4* Yenikapi-Laleli

195

225

195

22

159

190

Sanat Hotel Pera

4* Pera

199

240

199

25

159

195

Matiat Hotel

4* Yenikapi-Laleli

199

225

199

25

159

195

Glorious Hotel

4 * Laleli

199

240

199

25

159

195

City Center Hotel

4* Taksim

199

240

199

25

159

199

Konak Hotel

4* Taksim

209

255

209

29

159

195

The Bianco Pera

4*Pera

209

259

209

29

159

200

BVS Lush Hotel

4* Taksim

215

260

215

30

159

200

Richmond Hotel

4* Taksim

210

260

210

32

159

210

Wyndham Istanbul Old City

5* Laleli

220

260

220

38

159

205

Titanic Downtown Hotel

5& Dolap Dere

220

280

220

38

159

210

Palazzo Donizetti

5* Pera

229

280

229

38

159

210

Elite World Hotel Istanbul

5* Taksim

239

290

239

48

159

230

Hilton Bomonti Istanbul

5* Bomonti-Sisli

259

359

259

60

159

230

*Цените се дадени во евра

 

ДАТУМИ НА ЛЕТОВИ

Поаѓање (SKP – IST)

Враќање (IST – SKP)

Период

2 ноќи

Понеделник, Среда,Сабота

Среда, Петок,Понеделник

01.11.2018 – 31.03 2019

(Не важи за период 28.12.2018 – 03.01.2019)

 

Во цената се вклучени следниве услуги:
• Авионски превоз со Пегасус
• Аеродромски такси
• 2 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
• Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Во цената не се вклучени следниве услуги:
• Патничко и здравствено осигурување (155 мкд)
• Екстра трошоци во хотел
Важна напомена:
• Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
• За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
• За резервација задолжителна уплата од 100%
• За реализација на аранжманот потребен е минимум 2 патници
• За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ

 

Цена од 179€

3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК + АВИОНСКИ ПРЕВОЗ + ТРАНСФЕР

Програма 3 ноќевања

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.
Програма
Прв ден
Скопје - Истанбул Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус PC 352 во 10:05 часот во понеделник ,среда,сабота или во 16:45 часот во петок. По слетување во Истанбул во 13:30 часот или во 20:10 часот по локално време ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
Втор до последен ден
Истанбул Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
Последен ден
Истанбул - Скопје Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус PC 351 во 09:50 часот по локално време од Истанбул до Скопје. во понеделник,среда и сабота или во 16.30 часот во петок .

4 ДЕНА - 3 НОЌИ (со појадок)

ХОТЕЛ

Локација

1 / 2 Соба

1 / 1 Соба

3то лице

Доплата за 1 ноќ

Дете
(2 - 5.99)

Дете
(6 - 11.99)

Maral Hotel

3* Laleli

179

199

179

16

159

179

Erbazlar Hotel

3* Laleli

208

237

208

23

159

190

Marmaray Hotel Yenikapi

4* Yenikapi-Laleli

223

266

223

25

159

200

Sanat Hotel Pera

4* Pera

229

290

229

25

159

205

Matiat Hotel

4* Yenikapi-Laleli

229

266

229

25

159

205

Glorious Hotel

4 * Laleli

229

289

229

29

159

205

City Center Hotel

4* Taksim

229

290

229

30

159

205

Konak Hotel

4* Taksim

242

311

242

32

159

205

The Bianco Pera

4*Pera

242

315

242

38

159

210

BVS Lush Hotel

4* Taksim

249

316

249

38

159

210

Richmond Hotel

4* Taksim

244

316

244

39

159

220

Wyndham Istanbul Old City

5* Laleli

260

324

260

49

159

215

Titanic Downtown Hotel

5& Dolap Dere

260

350

260

60

159

220

Palazzo Donizetti

5* Pera

270

350

270

60

159

220

Elite World Hotel Istanbul

5* Taksim

287

365

287

62

159

250

Hilton Bomonti Istanbul

5* Bomonti-Sisli

317

465

317

72

159

250

ДАТУМИ НА ЛЕТОВИ

Поаѓање (SKP – IST)

Враќање (IST – SKP)

Период

3 ноќи

Среда, Петок

Понеделник, Сабота

01.11.2018 – 31.03.2019

(Не важи за период 28.12.2018 – 03.01.2019)

 

Во цената се вклучени следниве услуги:
• Авионски превоз со Пегасус
• Аеродромски такси
• 3 или 4 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
• Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Во цената не се вклучени следниве услуги:
• Патничко и здравствено осигурување 
• Екстра трошоци во хотел
Важна напомена:
• Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
• За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
• За резервација задолжителна уплата од 100%
• За реализација на аранжманот потребен е минимум 2 патници
• За овој аранжман важат општите услови на патување наСКТМ

На горенаведените цени за пакет може да се комбинира со + ноќевање во зависност од летовите.

Прочитано 1649 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top