fbpx

ХОТЕЛИ МАКЕДОНИЈА, Езера

  • Понудата е објавена на 30/10/2020

 

Хотел ТИНО-Св. СТЕФАН, ОХРИД  
Број на ноќевања Цена по лице од ноќ
3 ноќевања (полупансион) 179еур
4 ноќевања (полупансион) 209еур
доплата за соба со поглед кон езеро 5еур по лице од ноќ
   
Хотел ROYAL VIEW, Охрид  
Тип на соба Цена по соба од ноќ
SINGLE 60еур
DOUBLE 80еур
TWIN 80еур
DELUXЕ FAMILY ROOM 90еур
THREE BED BEDROOM 99еур
FOUR BED BEDROOM 115еур
ROYAL VIEW SUITE 130еур
TWO BEDROOM (FAMILY) SUITE 140еур
FAMILY SUITE 5 PERSONS 150еур

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top