fbpx

НОВА ГОДИНА
ANTALYA
29.12.2018 – 02.01.2019


АНТАЛИЈА СО АВИОН – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ
Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и
преубави плажи, место каде земјата го допира рајот.
Цена од219€ , 13.534 мкд

АВИОНСКИ ПРЕВОЗ

УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО
+
ТРАНСФЕР
4 НОЌЕВАЊА

 

Во цената се вклучени следниве услуги
• Авио билет: Скопје-Анталија-Скопје
• Организиран трансфер: аеродром-хотел-аеродром
• 4 ноќевања во одбраниот хотел на база Се вклучено или
Ултра Се вклучено
• Организација на патувањето
Во цената не се вклучени следниве услуги:
• Аеродромски такси 164 еур – 10.135 мкд
• Новогодишна свечена вечера
• Факултативни излети
• Патничко и здравствено одигурување
Важна напомена:
• Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
• За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 150 дена од денот на патувањето
• Краен рок за пријавување 15.12.2018
• Kраен рок за откажување на аранжманот од страна на агенцијата 7 дена пред патување
• За резервација задолжителна уплата од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување
• За реализација на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
• За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ

Прочитано 30 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top