fbpx
ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги
преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не
спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на
култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.
 
 
Летови со Pegasus-PC:
 
Скопје-Истанбул секој ден освен понделник и сабота во 02.35-06.00 часот.   
Истанбул-Скопје секој ден освен петок и недела во 22.05-21.25 часот.
 
Програма
 
Прв ден
Скопје - Истанбул
Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус
По слетување во Истанбул ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
Втор –Последен ден
Истанбул
Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
Последен ден
Истанбул - Скопје
Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје. .
 

ХОТЕЛ

Локација

Ноќи

1 / 2 Соба

1 / 1 Соба

1/3 соба дополнително легло

Дете
(7 - 11.99)

ERBAZLAR HOTEL 3*

ЛАЛЕЛИ

2

169

205

169

169

3

205

219

205

189

4

219

230

219

189

5

235

283

235

169

SIM HOTEL 3*

ЛАЛЕЛИ

2

169

215

169

169

3

205

219

205

189

4

219

283

219

189

5

235

295

235

189

GRAND BOSFOR 3 *

ЛАЛЕЛИ

2

169

215

169

189

3

205

219

205

189

4

220

269

220

189

5

235

295

235

189

TAKSIM EXPRESS 4 *

ТАКСИМ

2

199

225

190

189

3

219

259

219

189

4

235

299

235

189

5

255

325

255

189

THE PEAK HOTEL 4 *

ТАКСИМ

2

199

225

199

189

3

225

265

225

189

4

245

319

245

189

5

265

355

265

189

ILKBAL DELUXE HOTEL 4 *

АКСАРАЈ

2

209

249

209

189

3

229

290

229

189

4

255

335

255

189

5

279

379

279

189

BUYUK HAMIT HOTEL 4 *

АКСАРАЈ

2

199

225

199

189

3

225

265

225

189

4

245

299

245

189

5

279

325

279

189

TITANIC CITY HOTEL 4 *

ТАКСИМ

2

239

299

239

189

3

279

369

279

189

4

315

439

315

189

5

355

505

355

189

BEYAZ SARAY 4*

ЛАЛЕЛИ

2

189

215

189

189

3

205

219

205

189

4

219

269

219

189

5

235

285

235

189

HOTEL BULVAR PALAS 4*

ЛАЛЕЛИ

2

205

250

205

189

3

229

299

229

189

4

249

345

249

189

5

275

390

275

189

CITY CENTER HOTEL 4*

ТАКСИМ

2

190

215

190

189

3

209

249

209

189

4

225

279

225

189

5

245

305

245

189

PIYA SPORT HOTEL 4*

ЛАЛЕЛИ

2

219

265

219

189

3

249

316

249

189

4

279

369

279

189

5

309

425

309

189

RICHMOND HOTEL 4*

(се отвара после 01.12.2020)

Услуга само наем на соба

ТАКСИМ

2

269

329

269

189

3

305

415

305

189

4

375

499

375

189

5

397

585

397

219

AKKA LUSH HOTEL 4 *

ТАКСИМ

2

209

273

209

189

3

259

355

259

189

4

299

420

299

189

5

325

489

325

189

AKKA SUITES boutique

ТАКСИМ

2

219

289

219

189

3

249

339

249

189

4

279

399

279

189

5

309

459

309

189

CELAL AGA KONAGI METRO 5*

ФАТИХ

2

219

255

219

189

3

239

299

239

189

4

269

345

269

189

5

289

395

289

189

AVANTGARDE COLLECTION LEVENT 5*

ШИШЛИ

2

245

325

245

189

3

289

409

289

189

4

325

499

325

189

5

369

579

369

189

DOSSO DOSSI HOTELS & SPA DOWNTOWN 5*

АКСАРАЈ

2

249

320

249

189

3

290

405

290

189

4

335

485

335

189

5

379

565

379

189

ELITE WORLD ISTANBUL 5*

ТАКСИМ

2

279

365

279

189

3

339

465

339

189

4

399

565

399

189

5

459

669

459

189

MARRIOTT HOTEL ISTANBUL SISLI 5*

ШИШЛИ

2

265

365

265

189

3

319

465

319

189

4

379

565

379

189

5

429

669

429

189

 
Во цената се вклучени следниве услуги:
 Авионски превоз со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
 Аеродромски такси
 5 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
 Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Во цената не се вклучени следниве услуги:
 Патничко и здравствено осигурување
 Екстра трошоци во хотел
 Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур
 Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур
Важна напомена:
Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!
 Плаќањето е задолжително во денари 
 За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат
пенали од 100 %.
Прочитано 256 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top