fbpx

Локација: во средината на туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките .
Капацитет: 181 апартмани, гостите се пријавуваат во хотел Angela , на рецепција.
Хотелски содржини: ресторан Dancing, паркинг. Во околината на објектот има многубројни ресторани, кафетерии, диско, менувачница, супермаркети , продавници.
Опременост на собите: бања, комплетно опремена кујна , TV.

 

Цените се дадени за наерм на Студио / Апартман за 7 ноќи 
Акцитите со цврено се пресметани во цената 
Помалку ноќи од наведените исклучиво на барање
 
 
Апартмани Конаци (центар)
-10% попуст за уплата до 31.10.2020
Aкција   Промо Декември     7=6 7=5 7=5 7=6     7=6 7=6 7=6 7=5    
Наем Max Лица 01.Дек
20.Дек
20.Дек
27.Дек
27.Дек
03.Jан
03.Jан
10.Jан
10.Jан
17.Jан
17.Јан
24.Jан
24.Јан
31.Jан
31.Jан
07.Фев
07.Фев
14.Фев
14.Фев
21.Фев
21.Фев
28.Фев
28.Фев
07.Mар
07.Mар
14.Mар
14.Mар
21.Mар
21.Mар
04.Aпр
Бр на ноќи   1ноќ нед-чет 1 ноќ чет-нед 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
0+1 Стд 2 31 41 345 741 490 409 383 411 663 631 515 490 466 388 271 196
1+1 Стд 3 34 45 398 826 544 454 426 478 734 698 572 544 521 433 302 226
2+1 Стд 4 38 50 443 918 605 504 473 532 812 772 635 605 575 479 342 251
Јелач
2+1 Стд
4 42 55 487 1,009 666 555 521 587 897 852 699 666 635 530 382 276
3+1 Aпп 5 51 68 594 1,193 786 656 615 714 1,080 1,026 826 786 750 626 458 337
2+2 Aпп 6 56 74 652 1,377 908 756 710 780 1,186 1,126 953 908 865 721 503 370
2+2 Aпп LUX 6 61 82 718 1,518 998 832 780 859 1,306 1,240 1,049 998 950 791 593 408
Цени во Еур за наем на апартман по ноќевање
    01.Дек
20.Дек
Нед-Чет
01.Дек
20.Дек
Чет-Нед
20.Дек
27.Дек
27.Дек
03.Jан
03.Jан
24.Jан
24.Jан
31.Jан
31.Jан
14.Фев
14.Фев
21.Фев
21.Фев
28.Фев
28.Фев
14.Mар
14.Mар
21.Mар
21.Mар
04.Aпр
0+1 Стд 2 31 41 44 106 82 68 90 85 82 78 66 35
1+1 Стд 3 34 45 50 118 91 79 105 96 91 86 73 40
2+1 Стд 4 38 50 56 131 101 89 116 106 101 96 82 44
Јелач
2+1 Стд
4 42 55 62 144 111 97 128 117 111 106 90 50
3+1 Aпп 5 51 68 76 170 131 119 155 138 131 125 110 61
2+2 Aпп 6 56 74 83 197 151 130 169 159 151 144 121 67
Прочитано 2333 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top