fbpx
Хотел Молика претставува угостителско туристички капацитет сместен на 1420 метри надморска висина во срцето на Националниот парк Пелистер.
Располага со 57 соби од кои : три апартмани, три трокреветни соби и останатите соби се двокреветни соби, двокреветни соби со детски лежај и соби со француски лежај.
Покрај тоа во склоп на хотелот работи и : ресторанска сала со капацитет од 170 седишта, две семинарски сали секоја со капацитет за околу 40 учесници, банкет сала со 15 – 20 седишта, како и летна тераса со 80 седишта.
 
ЦЕНОВНИК ЗА ИНДИВИДУAЛНИ  ПОСЕТИ ВО ДВОКРЕВЕТНИ СОБИ
 

Период

Септември

Октомври

Ноември

Декември

    Јануари

Февруари

     Март

   Април

     Мај

   Јуни

     Јули

   Август

Ноќевање со доручек

BB

1050,00

1100,00

860,00

1050,00

1170,00

Полупансион

HB

1280,00

1470,00

1050,00

1290,00

1410,00

Полн пансион

FB

1530,00

1840,00

1410,00

1530,00

1660,00

Доплата 1/1 & Апп.

 

130,00

180,00

130,00

130,00

180,00

Дневен престој

 

600,00

600,00

600,00

600,00

600,00

 
 ЦЕНОВНИК ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПОСЕТИ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 3 ДЕНА И ПОВЕЌЕ ВО ДВОКРЕВЕТНИ СОБИ
 

Период

Септември

Октомври

Ноември

Декември

   Јануари

Февруари

     Март

   Април

     Мај

   Јуни

     Јули

   Август

Ноќевање со доручек

BB

     920,00

1100,00

800,00

920,00

1100,00

Полупансион

HB

   1100,00

1280,00

990,00

1100,00

1230,00

Полн пансион

FB

   1410,00

1650,00

1280,00

1420,00

1530,00

Доплата 1/1 & Апп.

 

       130,00

180,00

130,00

130,00

180,00

Прочитано 425 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top