fbpx

 01.04.2021 -30.06.2021 & 01.09.2021-31.10.2021

ТИП НА УСЛУГА ТИП НА УСЛУГА
Вид на соба НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК МИН. 5 дена
ЕДНОКРЕВЕТНА 36 ЕУР 33 ЕУР
ДВОКРЕВЕТНА(ПО ЛИЦЕ) 26 ЕУР 24 ЕУР
ТРЕТО ЛИЦЕ 20 ЕУР 19 ЕУР
СТУДИО ЗА ДВЕ ЛИЦА 78 ЕУР 75 ЕУР
СТУДИО ЗА ТРИ ЛИЦА 89 ЕУР 86 ЕУР
СТУДИО ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА 99 ЕУР 96 ЕУР
АПАРТМАН ЗА ДВЕ ЛИЦА 82 ЕУР 75 ЕУР
АПАРТМАН ЗА 3 ЛИЦА 90 ЕУР 87 ЕУР
АПАРТМАН ЗА 4 ЛИЦА 100 ЕУР 96 ЕУР

01.07.2021 - 31.08.2021  

ТИП НА УСЛУГА ТИП НА УСЛУГА
Вид на соба НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК Минимум 5 дена
ЕДНОКРЕВЕТНА 40 ЕУР 37 ЕУР
ДВОКРЕВЕТНА (ПО ЛИЦЕ) 28 ЕУР 26 ЕУР
ТРЕТО ЛИЦЕ 22 ЕУР 21 ЕУР
СТУДИО ЗА 2 ЛИЦА 80 ЕУР 77 ЕУР
СТУДИО ЗА ТРИ ЛИЦА 90 ЕУР 87 ЕУР
СТУДИО ЗА 4 ЛИЦА 99 ЕУР 96 ЕУР
АПАРТМАН ЗА 2 ЛИЦА 84 ЕУР 81 ЕУР
АПАРТМАН ЗА 3 ЛИЦА 94 ЕУР 91 ЕУР
АПАРТМАН ЗА 4 ЛИЦА 104 ЕУР 100 ЕУР
•ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА, НА ДЕН
•ТУРИСТИЧКА ТАКСА И ДДВ СЕ ВКЛУЧЕНИ ВО ЦЕНАТА
•Доплата за оброк 490 МКД по лице
•За деца од 3 до 8.99години, се плаќа 50% од цената на услугата, за помошно легло, во двокреветна соба
•Цените не се однесуваат на празници.
•Цените вклучуваат користење сопствен паркинг, безжичен интернет, теретана, базен со чадори и лежалки.
Прочитано 2714 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 18.00

Сабота 09.00-13.00

Top