fbpx

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА за 19.06 / Турција - АНТАЛИЈА
*** 7 дена / Чертер / All Inclusive ***

KLEOPATRA HERMES HOTEL 3* - All İnclusive
цена по лице - 335 еур
ROMEO BEACH HOTEL 3* - All İnclusive
цена по лице – 349 еур
GRAND ATILLA HOTEL 3* - All İnclusive
цена по лице – 399 еур
KONAKLI NERGIS BUTIK HOTEL 4* - All İnclusive
цена по лице – 359 еур
BONE CLUB HOTEL SVS 4* - All İnclusive
цена по лице – 395 еур
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4 - All İnclusive
цена по лице – 445 еур
KRIZANTEM HOTEL 4* - All İnclusive
цена по лице – 459 еур
KEMAL BAY HOTEL 5* - All İnclusive
цена по лице – 469 еур
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL 5 - Ultra All İnclusive
цена по лице – 479 еур
SENZA THE INN RESORT HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице - 515 еур
RAYMAR RESORT HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 525 еур
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 529 еур
XORIA DELUXE 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице - 529 еур
ARMAS LABADA HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 535 еур
WATER SIDE RESORT & SPA 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 559 еур
HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 559 еур
CRYSTAL ADMIRAL RESORT 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 575 еур
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 585 еур
CRYSTAL AURA BEACH RESORT 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 599 еур
PORT RIVER HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 599 еур
ALBA RESORT 5* - All İnclusive
цена по лице – 625 еур
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 649 еур
STARLIGHT RESORT HOTEL 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 665 еур
KIMEROS PARK HV-1 5* - Ultra All İnclusive
цена по лице – 709 еур

 

Телефон 043 231 221


 
Прочитано 862 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top