fbpx

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2019

J'ADORE DELUXE RESORT & SPA 5★ - SIDE - Ultra All Inclusive
Најпродаваниот хотел за лето 2018 
Промо цени за уплата до 08.03.2019!!

✈️ 28.04.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 343 €
✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 343 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 343 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 367 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 367 €

CATAMARAN RESORT HOTEL 5★ - KEMER - UAI
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ
За резервации до 08.03.2019 !!!

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 318 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 338 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 359 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 379 €

CLUB INSULA RESORT & SPA ALANYA 5★ UAI
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ
За резервации до 08.03.2019 !!!

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 306 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 348 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 348 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 391 €

CALIDO MARIS HOTEL SIDE 5★ AI?
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ
За резервации до 08.03.2019 !!!

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 299 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 333 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 341 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 378 €

Фамилијарен пакет аранжман со 2 деца до 11,99 години бесплатно во хотел.

KAYA PLAZZO GOLF RESORT 5★ - Ultra All Incluisve -25% Попуст за цела сезона за резервации до 15.03.2019 

✈️28.04.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1880€
✈️05.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1880€
✈️12.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1880€
✈️19.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1925€
✈️26.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 2150€
✈️02.06.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 2150€

Фамилијарен пакет аранжман со 2 деца до 11,99 години бесплатно во хотел.

KAYA BELEK 5★ - Ultra All Incluisve -25% Попуст за цела сезона за резервации до 15.03.2019 

✈️28.04.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1474€
✈️05.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1474€
✈️12.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1474€
✈️19.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1520€
✈️26.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1610€
✈️02.06.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1610€

Фамилијарен пакет аранжман со 2 деца до 11,99 години бесплатно во хотел.

KAYA SIDE 5★ - Ultra All Incluisve -25% Попуст за цела сезона за резервации до 15.03.2019 

✈️05.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1390€
✈️12.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1390 €
✈️19.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1415€
✈️26.05.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1520€
✈️02.06.2019 ( 7 дена ) ...цена за 2 возрасни + 2 деца (0-11.99) во тотал 1520€

CRYSTAL WATERWORLD 5* - BELEK - UAI
СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ
За резервации до 08.03.2019 !!!

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 360 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 360 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 448 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 448 €

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT 5★ - SIDE - UAI

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ 
За резервации до 08.03.2019 !!!

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 420 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 420 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 555 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 555 €

CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA 5★ - KEMER - UAI?

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ 
За резервации до 08.03.2019 !!! 

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 344 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 344 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 449 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 449 €

CRYSTAL ADMIRAL 5★ Ultra All Inclusive - Side????

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ СО ЛИМИТИРАНИ СОБИ
За резервации до 08.03.2019 !!! 

✈️ 05.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 334 €
✈️ 12.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 334 €
✈️ 19.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 441 €
✈️ 26.05.2019 - ( 7 дена ) ...цена по лице во тотал 452 €

 

 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

☎️ 043 231 221

 

Прочитано 8344 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top