fbpx

 

LAST MINUTE 16.06 и 23.06.2019 ТАСОС

LAST MINUTE 16.06.2019 - ТАСОС

Апартманско сместување
149еур по лице (сместување+превоз+траект)

Хотелско сместување
ХОТЕЛ ОЛИМПИОН 159еур 7НП по лице (гратис превоз)

LAST MINUTE 23.06.2019 - ТАСОС
Апартманско сместување
169еур по лице (сместување+превоз+траект)

Хотелско сместување

ХОТЕЛ ОЛИМПИОН 189еур 7НП по лице (гратис превоз)

Хотел АЛОЕ 350еур 7ПП по лице (гратис превоз)

*Сите останати доплати важат според редовниот ценовник

 

 

 

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top