fbpx

 РЕДОВНИ ЦЕНИ 2020

Вид на сместување Цена 22/05-31/05
14/09-24/09
01/06-30/06 01/07-21/07
26/08-13/09
22/07-25/08 25/09-18/10
Room Double Standard
Возрасен PP BB Основна цена 61.82 84.59 98.01 114.29 49.61
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Room Double Standard Sea View
Возрасен PP BB Основна цена 67.1 94.49 107.91 123.09 52.47
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Room Lux Sea View Double
Возрасен PP BB Основна цена 75.79 110.77 124.85 147.51 61.27
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Room Double Superior Sea View
Возрасен PP BB Основна цена 85.14 127.16 149.93 181.94 69.96
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Suite Up to 4 pax Junior Sea View
Возрасен PP BB Основна цена 95.7 144.1 175.56 218.13 78.21
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете (6 - 11.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Bungalow Suite Front Sea View Up to 4 pax
Возрасен PP BB Основна цена 128.26 182.39 244.86 326.48 93.28
3-ет Возрасен   BB Попуст % 50% 50% 50% 50% 50%
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете (6-11.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Suite Supreme Sea View Up to 4 pax
Возрасен PP BB Основна цена 143.44 222.2 267.63 349.8 100.32
3-ет Возрасен   BB Попуст % 50% 50% 50% 50% 50%
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете (6-11.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Bungalow Suite Mediterranean Up to 4 pax
Возрасен PP BB Основна цена 110.77 183.15 230.89 303.16 81.62
3-ет Возрасен   BB Попуст % 50% 50% 50% 50% 50%
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете (6-11.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Bungalow Suite Garden Up to 4 pax
Возрасен PP BB Основна цена 93.28 149.93 164.9 221.54 75.79
3-ет Возрасен   BB Попуст % 50% 50% 50% 50% 50%
Дете (0-2.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете ( 3-5.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Дете (6-11.99)   BB Попуст % 100% 100% 100% 100% 100%
Пансионска услуга
Возрасен   HB Доплата 32.34 32.34 32.34 32.34 32.34
Дете ( 3-5.99)   HB Доплата 0.00€ 0.00€ 0.00€ 0.00€ 0.00€
Дете (6-11.99)   HB Доплата 16.17 16.17 16.17 16.17 16.17
Минимум Престој 1 3 4 5 1

 

Услови за плаќање:
Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.
*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:
5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Во цената НЕ Е вкалкулирана такса за резервација од 3 еур по резервација
Важно:
Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса
Во цената НЕ Е вкалкулирана такса за резервација од 3 еур по резервација - Таксата се плаќа во агенција.

 

Прочитано 74 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top