fbpx

ЕДЕН ПОИНАКОВ ОДМОР

ПРОМОЦИЈА ЛЕФКАДА

Термин

Цена по лице

Слободни капацитети

08 Јуни

109 €

Вила Андреас 3соби+2/3стд + 1/4апп

Вила Ионион 2/4апп

15 Јуни

129 €

3соби+1/3стд + 1/4апп

2/4апп

22 Јуни

149 €

3соби + 1/4апп

2/4апп

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top