fbpx

ПРОМОЦИЈА ТАСОС

Период на продажба:
23.03 -30.03.2019
(за комплетна уплата)
*важи за нови резервации

Тасос - апартманско сместување
термин: 26.05 - 79 евра, 7 ноќевања со вклучен превоз
3то и 4то лице само превоз

Наем на студио/апартман 158 евра

термин: 02.06 - 99 евра, 7 ноќевања со вклучен превоз
3то и 4то лице само превоз

Наем на студио/апартман 198 евра


Тасос - хотелско сместување

ХОТЕЛ ОЛИМПИОН - Потос
термин: 02.06 - 149 евра 7 ноќевања со појадок - ГРАТИС ПРЕВОЗ

АПАРТ ХОТЕЛ АЛОЕ
термин: 26.05 - 269 евра 7 ноќевања со појадок и вечера - ГРАТИС ПРЕВОЗ
термин: 02.06 - 299 евра 7 ноќевања со појадок и вечера - ГРАТИС ПРЕВОЗ

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top