fbpx

Парга се наоѓа на Јонското море, во областа Епир, на околу 60 км на југ од градот Јанина. Плажите во Парга имаат кристално чиста вода и зелена околина. Градската плажа е песочна, чиста а во нејзина близина се наоѓа островче одлично за опуштање до кое може да допливате. Плажата Valtos Beach се наоѓа на 2 км од центарот на Парга. Долга песочна плажа која е најпопуларна меѓу туристите бидејќи има прекрасни таверни и барови. Погледот од Валтос е навистина единствен: високо на левата страна е импозантниот дворец, а десно погледот е кон морето и блиските острови Паксос и Антипаксос кои може да ги посетите со бродче. Самиот град со својата местоположба, наметнува асистенција при сместување од страна на локалните туроператори, кои со мали комбиња и пик-ап возила од локалниот паркинг за автобуси, ги пренесуваат патниците и багажот до нивните објекти. Парга е навистина специфично, но сепак прекрасно место за незаборавен одмор.

ПРОМОЦИЈА ПАРГА

Термин

Цена по лице

Слободни капацитети

25 мај

69 €

Вила Јота 1/2 + 1/3стд

Вила Лимона

1/2 + 2/3стд

Вила Елпида 2/2стд

Вила Накос 1/2+1/3стд +2/4дпл

01 јуни

79 €

//////

///////

//////

2/4дпл

08 Јуни

109 €

2/4апп

1/3стд

/////

1/3стд+2/4дпл

15 Јуни

129 €

1/2стд + 1/4апп

/////

3/2стд

1/3стд+2/4дпл

22 Јуни

149 €

1/2стд + 1/4апп

1/2 + 2/3стд

3/2стд

1/2+1/3стд +2/4дпл

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top