fbpx

ЦЕНОВНИК ЕГИПЕТ ЛЕТО 2019

  • Понудата е објавена на 20/12/2018

 КОМПЛЕТНА ПОНУДА ХОТЕЛИ ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК EXCEL

excel icon

 

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top